A SYNERGON Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a SYNERGON Integrator Kft. az Új Széchenyi Terv keretében kiírt GOP-1.1.1 jelű „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységek támogatása” pályázaton, a beadott „Smart Building innovatív épületüzemeltetési rendszer” című pályázatával 599 291 321 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A SYNERGON által kifejlesztésre kerülő „Smart Building” innovatív épületüzemeltetési rendszer célja, hogy nagy energiafogyasztók számára egy újfajta megközelítésből olyan megoldást kínáljon, amely lehetővé teszi az általuk felhasznált energia precíz mérését, és amely biztosítja számukra beavatkozási, valamint irányítási lehetőségeket a vállalat termelési, illetve energia felhasználási folyamataiba.

Koránt sincs vége!

A kifejlesztett SYNERGON Smart Building rendszer hasznaiból hosszú távon nemcsak azon vállalatok fognak profitálni, akik ennek segítségével csökkenteni tudták fogyasztásukat, automatizálni energia-beszerzési és értékesítési folyamataikat, hanem nemzetgazdasági szinten a termelési és rendszerirányítási oldal is nagyobb rendszerbiztonságot és átviteli egyensúlyt valósíthat meg.

„A létrejövő fejlesztés célcsoportja azon közép-kelet európai nagyvállalatok, amelyeknél az energia hatékonysági megoldások jelenleg még alacsony funkcionalitással, mindössze a mérésre, és esetleg a lekapcsolásra koncentrálva kerültek telepítésre. Ezeknek a vállalatoknak hosszú távon szükségük lesz olyan rendszerre, amely magasabb technológiai fejlettsége révén, mind költség mind pedig bevételi oldalon hasznot generál” – nyilatkozta Rácz Imre a SYNERGON Integrator Kft. ügyvezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr824985488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása