NMHH: felelőtlen a Vodafone

2013.04.21. 10:04

vodafone.jpg

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) örömmel üdvözli a felelős mobilszolgáltatók együttműködési készségét címmel adott ki közleményt a hatóság, amiből az (is) következik, hogy az egyik mobilszolgáltató felelőtlen.  Mint kiderül, a Vodafone.

A közlemény szerint az NMHH sajnálattal értesült egyes lapokból arról, hogy a Vodafone állítólag be kívánná perelni a hatóságot. A hatóság bízik abban, hogy a témában megjelent cikkek a Vodafone tényleges szándékait illető egyes állításai félreértésen vagy tévedésen alapulnak, és nem a cég véglegesen kialakított hivatalos álláspontját tükrözik.

Az NMHH nemrég jelentette be, hogy a hazai digitális gazdaság fejlődésében érdekelt cégek jövőbeni frekvenciahasználati jogosultságát stratégiai szintre emelt partnerség keretében kívánja biztosítani. A frekvenciahasználati jogosultságok meghosszabbítását érintő döntés minden tekintetben megfelel mind a szolgáltatókkal kötött szerződésekben foglaltaknak, mind az európai uniós normáknak, mind a hatályos nemzeti törvényeknek -- állítja a hatóság.

A hatóság szerint egyébként a bejelentésük új fejezetet nyit a frekvenciák kizárólagos tulajdonával rendelkező állam és hazánk digitális gazdaságának fejlesztésében stratégiai szerepet betölteni kívánó szolgáltatók viszonyában. E stratégiai partnerségnek köszönhetően egyszerre válik biztosítottá a kiszámítható piaci viszonyok megteremtése, a szolgáltatások minőségének, versenyképességének növelése és a szolgáltatásokhoz való hozzáférés esélyegyenlőségének kiterjesztése.

Az NMHH biztos abban, hogy más felelős szolgáltatókhoz hasonlóan a Vodafone is maradéktalanul egyetért a fenti célokkal, hiszen e célok vitatása vagy megkérdőjelezése nehezen volna beilleszthető egy stabil és kiszámítható feltételeket teremtő, hosszú távú együttműködés kereteibe.

(Érhetetlen, hogy ha az NMHH biztos az igazában, akkor miért a közleményből áradó pánik. A közleményben saját állításaikat többször elismétlik, hajtogatják, mintegy önmagukat is biztatva, mint a gyerekek, akik addig hajtogatják a hazugságukat, amíg elhitetik magukkal. Rémes. A -szerk- megj.)

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr585237149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása