parkolas-buntetes.jpgKét bírósági végrehajtás is indult a múlt hónap elején a Microsoft Magyarország Kft. ellen. A Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzatamájus 11.-én kért végrehajtást a társaság ellen. Érdeklődésünkre a társaság pr-vezetője, Szücs Judit elmondta, hogy csak annyi van az eljárás mögött, hogy a társaság egyik munkatársa nem fizette be időben a parkolási bírságot, amit természetesen a lehető leghamarabb rendezni fognak.

A cikk írása közben derült ki, hogy egy nappal korábban az ER-PARK Kft. is végrehajtást kért a Microsoft magyarországi leányvállalata ellen. A társaság a főváros VII. kerület közigazgatási területén fekvő várakozási övezetekben kialakított, a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata törzsvagyonába tartozó, fizető parkolóhely céljára kijelölt várakozóhelyek üzemeltetését végzi. Érdeklődésünkre, hogy vajon ugyanannak a munkatársuknak a feledékenységéről van-e szó a Microsoft  pr-vezetője azt válaszolta, hogy “szintén parkolási ügy a szóban forgó eset, aminek intézése már folyamatban van”.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr748799816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása