A tévénézők életéből átlagosan két hét megy el a távkapcsoló keresgélésére - derült ki egy brit felmérésből. A férfiak keresnek többet, ők 18 és fél napot töltenek el a kutakodással, míg a nők 12 és felet. Heti bontásban átlagosan 5 és fél perc megy el a távkapcsoló keresgélésével, ennek alapján pedig az átlagélethosszt alapul véve 371 óra.

A kapcsoló eltűnésének egyik okaként említi a tanulmányt ismertető The Daily Telegraph című lap a gyerekeket, nevezetesen, hogy ők tudják a legjobban akaratlanul is eldugni a távirányítót. "Ha egyszer megkaparintják, napokra képesek eltüntetni. Már ott tartok, hogy eldugom előlük a távkapcsolót, csak az a baj, hogy elfelejtem, hova rejtem" - idézte a lap a felmérés egy alanyát. Az ezer fő megkérdezésén alapuló tanulmányt a netvouchercodes.co.uk brit honlap készítette -- írja az MTI.

És mindez semmi! Én például a lakáskulcsomat 22 napig és 13 órán át keresem átlagosan, a buszra, metróra, villamosra közel 9 hónapot, 13 napot és 17 órán át várakozom, igaz a tévé távirányítóját nem keresem egy percet sem, mert tévét már régen nem nézek.

-szerk-

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr994993933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása