sityak.jpgA Spiegel Online szerint a T-Mobile brutális pszichikai nyomás alatt tartja a szerinte gyengén teljesítő alkalmazottaikat. Egy, a közelmúltban készült jelentésben az áll, hogy a Deutsche Telekom amerikai leányvállalatánál "brutális lelki terror alatt tartják az alkalmazottakat". A jelentés szerint a call centerben alkalmazottakat rendszeresen megfélemlítik, ha nem teljesítik az indokolatlanul magas eladási elvárásokat. A jelentés a rossz bánásmódra példaként megemlíti, hogy a vállalat Tenessee államban lévő Chattanooga központjában, a gyengén teljesítő munkavállalóknak egy "ostoba" sapkát kellett munkaidőben viselniük. De büntetési mód volt az is, hogy az elvárásoktól elmaradó alkalmazottaknak otthoni egy esszét kellett írniuk, amiben ki kellett fejteniük, hogy miért is kellene a T-Mobile-nak továbbra is alkalmazni őket.
(Mivel nem találom nyomát, hogy a magyar média foglalkozott volna a tavaly novemberi hírrel, ezért ha megkésve is de pótoljuk a hiányt. A -szerk-.)

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr865082511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása