se1.jpgAz egerek evolúciója nem állt meg, nyakunkon a legújabb generáció, az okosegér. Egy korszerű egér ugyanis már nem csak a kurzor mozgatására szolgál, hanem használható gamepadként, vagy akár távirányítóként is: ilyen a vezetéknélküli Ego! Smartmouse.

se2.png

Ego! Smartmouse a gyártója szerint forradalmian új. A szimetrikus kialakítás miatt mind a bal- és jobbkezes felhasználók is kényelmesen használhatják. Az egér "okosságát" Linux operációs rendszer biztosítja, ami egy 400 MHz ARM9 processzoron fut. A jószág számos érzékelőt; gyorsulásmérőt, giroszkópot és iránytűt is tartalmaz.

Mindezeken kívül az egér tartalmaz egy VGA kamerát, érintőképernyőt, vibrációs motor és a LED-eket, így a felhasználás lehetőségeit csak a fantázia szab határt. A gyártó szerint például kiválóan lehet vele gesztus-alapú mobil játékokat játszani. Hab a tortán, hogy a beépített flash-memóriát USB-meghajtóként, adatok tárolására is lehet használni. (További részletek itt!)

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr635113951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása