vatera.jpgA mínuszos.hu hírportál értesülése szerint teljesen megújul, és ezzel együtt Lengyelországba költöznek a Vatera szerverei. Az értesülést Kolláth Klára, az Allegroup.hu Kft. ügyvezető igazgatója megerősítette. Kolláth elmondta, hogy ugrásszerű megújuláson megy keresztül a 2000 óta folyamatosan fejlesztett, de ilyen mértékű átalakuláson még nem esett át Vatera online piactér.

Ősztől teljesen új, az Allegro csoport lengyel tagjánál, az allegro.pl-nél már egy hónapja működő platformra kerül át a Vatera. Ezzel együtt a további fejlesztések nagy része, valamint az üzemeltetés is Lengyelországba kerül -- mondta az ügyvezető. Reményei szerint a felhasználók ebből csak annyit fognak észrevenni, hogy az átállás után egy korszerűbb, modernebb oldalon folytathatják tevékenységüket.

A szerverek költöztetése a felhasználók személyes adataira nincs hatással, a Vatera változatlanul a magyar jogszabályi környezetben működik tovább. A költöztetés során felmerülő esetleges jogi – és pénzügyi kérdések tisztázására külön szakértői munkacsoportot alakított a társaság; garantálva, hogy az átalakított működés változatlanul a legmagasabb szinten feleljen meg a magyar előírásoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr165128831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása