Elő-előfordul, hogy a rendszergazdának Microsoft Windows operációs rendszert is fel kell installálnia a felhasználók gépére. Minap velem is előfordult, ment minden a maga rendjén, feltelepült a rendszer, egyszer-kétszer újraindult, de teljesen rendben volt minden. Aztán egyszer csak elkezdett nyűgösködni, hogy jajj, nagy veszély van, nincs vírusirtó a gépen. Nagyon helyesen, ne legyen egy pillanatra sem védtelen egy gép! Majd a gép megkérdezte, hogy ajánlhat-e vírusvédő programot. Kíváncsi voltam melyik gyártók termékeit kínálja a Microsoft, ezért ráhagytam, mutasd! Íme a képernyőkép:

microsoft.pngElsőre talán fel sem tűnik, de pont itt alul a VirusBuster logóján elgondolkoztam. Opsz... hiszen tavaly bedobta a törülközőt a magyar vírusirtó-gyártó! Néhány pillanatra még el is bizonytalanodtam, de a magyar gyártó honlapja megerősítette az emlékeim:

virusbuster.png
Hiába, a Microsoft malmai (már, ha van nekik ilyen) is lassan őrölnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr885214403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása