Néhány bejegyzéssel korábban már megírtam, hogy szerintem teljesen feleslegesen dizájnolták át az Origót, ugyan az marad, ami volt, és amiért annak ellenére nem lehet az ország első számú hírportáljának számítani, hogy állítólag a legtöbb kattintást szedi össze havonta.

origo_1.jpg

Az eredeti hír egy órával korábban jelent meg az MTI-nél (lásd lent!). De, mint a bejegyzés címe is elárulja, nem az a baj, hogy semmivel nem képesek kiegészíteni a hírt, hanem, hogy nem írják ki a forrást. Nem úgy mint például a Blikk. Nem nagy dolog, a " nagyok" közül eddig csak a hvg.hu-nál tapasztaltam ezt a "nagyvonalúságot"... mármint másokkal szemben, de úgy látszik a rossz gyakorlatot sikerült aqz Origónak is átvennie.

blikk.jpg

mti.jpg

(A helyzet kicsit még rosszabb. Más híreknél jelzi az Origo, hogy az MTI híréről van sző, itt azonban forrrásként magukat tüntetik fel. Nyilván figyelmetlenség. Kíváncsiak vagyunk ha más tenné ezt egy original origós hírnél, mekkora lenne a hörgés?)

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr665348499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása