A jövő, ha hagyod

2013.06.08. 23:21

Az ACLU videójának magyar változata. Készült az Eötvös Károly Intézet megbízásából. Az eredeti alkotói: ACLU és Micah Laaker. A sorozat filmjei arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy napjaink „kukkoló társadalmában milyen könnyen és észrevétlenül csúszhat ki kezünkből magánéletünk irányítása.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr765351827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárga Király 2013.06.09. 14:40:18

És, mit csináljak? Szóljak az ombuccmannak, hogy az utolsó pizzaszolgálat is tudja rólam azt, amit az AVH, NSA, SIS és a többiek már régen begyűjtöttek?

-szerk- · http://www.minuszos.hu 2013.06.09. 16:50:11

@Sárga Király: Ha csak tisztában vagy a problémával, már az is nagy eredmény, mert tudni fogod, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. Minél többen vannak ennek tudatában, annál nagyobb az esélye, hogy talán nem lesz még rosszabb a helyzet és nem valósul meg a rémálom.
süti beállítások módosítása