Windows-8-Apps.jpgA Microsoft és a Telenor együttműködése révén a telekommunikációs vállalat 2012 decemberétől saját Windows Phone applikáció válogatást tesz elérhetővé a Microsoft mobilplatformjának alkalmazásboltja, a Windows Phone Store nyitóoldalán. A felületen a szolgáltató saját fejlesztésű applikációi, szezonális ajánlatok és a Telenor Appfejlesztői Partnerprogramban született alkalmazások érhetőek el a jövőben.


A Telenor Magyarországon elsőként hozott létre szolgáltatói app-válogatást a Windows Phone Store-ban. Az úttörő fejlesztésnek köszönhetően a Telenor Windows Phone-os okostelefonnal rendelkező előfizetői a telekommunikációs cég alkalmazás-válogatásával közvetlenül az alkalmazásbolt nyitóképernyőjén találkozhatnak. A Telenor tervei szerint saját fejlesztésű alkalmazásait és szezonálisan érdekes applikáció-gyűjteményét kínálja a látogatóknak a kiemelt felületen. Ezen kívül a Windows Phone Store Telenor válogatás lesz az elsődleges bemutatkozási lehetőség a Telenor Fejlesztői Partnerprogramban résztvevő alkalmazásfejlesztő cégek munkái számára.

„A Telenor Magyarország a nyílt innováció mellett tette le voksát, hisz abban, hogy a legjobb partnerekkel együtt dolgozva tudja azokat a szolgáltatásokat létrehozni, amely mind a felhasználók, mind piac számára is innovációt jelent. Ennek szellemében születtet meg a Microsofttal kötött megállapodás, amelynek eredménye a Windows Phone Store Telenor válogatás. Az elmúlt évben több hasonlóan sikeres együttműködés révén rövid időn belül olyan sikeres és innovatív megoldásokat tudunk szállítani előfizetőink számára, mint a Deezer Zene szolgáltatás, a Teletéka vagy a MaterCard Mobile.” – mondta Takács Zoltán, a Telenor termék és innovációs igazgatója és kiemelte: „A jövőben folyamatosan újabb és újabb, partnerekkel közösen kialakított szolgáltatássokkal kívánunk az ügyfeleink kedvében járni, hiszen célunk határozott: hogy a Telenor ügyfelek kapják a legtöbbet és legjobbat a piacon a mobilszolgáltatójuktól.”

A Telenor az októberben megrendezett Android vs Windows Phone workshopon már nyitott a Windows Phone platform felé. Az eseményen a szolgáltató bejelentette: a Telenor fejlesztők jelentkezését várja az app@telenor.hu címen. A jelentkezők és alkalmazásaik egyebek mellett megjelenési lehetőséget kapnak a szolgáltató kiemelt virtuális polcain: a jelenleg már elérhető Windows Phone Store Telenor válogatásban, valamint a közeljövőben induló Google Play Telenor polcon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr504983322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása