A Microsoft Magyarország reakciója az ODFA Miniszterelnök Úrnak küldött nyílt levelére:
"Tisztelt Elnökség,
2013. január 21-én kelt, Magyarország Miniszterelnökéhez intézett nyílt levelükben több ponton is utalnak a Kormány és a Microsoft Magyarország között megkötött stratégia megállapodásra, a Digitális Otthon illetve a Nemzeti Közoktatási Portál programokra.

Levelük és annak végén feltett kérdések alapján, fontosnak tartom az ODFA magyar tagozata elnökségének pontos tájékoztatását. Annak érdekében, hogy erre mielőbb sort keríthessünk, személyes találkozóra szeretném meghívni Önöket.

A találkozó időpontját kollégáim fogják egyeztetni titkárságukkal!
Együttműködésüket előre is köszönöm,
Papp István
Microsoft Magyarország"


Az ODFA Magyarország válaszlevele:
"Tisztelt Papp István!
Tisztelt Vezérigazgató Úr!
Köszönjük levelét!
A Szövetségünk által felvetett kérdések alapvetően a kormányzati döntések kapcsán születtek. Mindazonáltal nyitottak vagyunk az Ön által javasolt találkozóra, amennyiben az a nyilvánosság bevonásával és a kormányzati döntéshozók részvételével jöhet létre.

Bízunk benne, hogy az oktatási piacon kialakítható olyan helyzet, ahol a Microsoft állami beavatkozás és a verseny korlátozása nélkül meg tudja méretni termékei és szolgáltatásait, s reméljük olyan javaslatokkal tud segíteni a magyar IT fejlődésében mely a nemzet érdekeit szolgálja.

Várjuk a javasolt időpontot.
Üdvözlettel,
Ivacs Gabriella
ODFA Magyarország Elnökség"

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr665036795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása