Microsoft app ajánló: Book

2013.01.29. 08:07

Screenshot.64582.1000000.jpg_759x427

 Tami Reller, a Microsoft Windows üzletágért felelős marketing és pénzügyi igazgatója január első napjaiban bejelentette, hogy január 8-áig mintegy 60 millió Windows 8 licenc kelt el világszerte, ezzel párhuzamosan pedig erős növekedés látszik a platformra fejlesztett alkalmazások számában is. A Windows Store indulása óta az appok száma megnégyszereződött; a felhasználók pedig több mint 100 millió alkalmazást töltöttek le globálisan - csupán két hónappal a kereskedelmi indulást követően.

A Windows Áruház első teljes funkcionalitású ingyenes könyvolvasó alkalmazása, amely az internet legnagyobb szabadon felhasználható elektronikus könyvtárából, a Gutenberg projektből (mely jelenleg angol nyelvő tartalommal rendelkezik) tesz letölthetővé könyveket. Ugyanakkor támogatja saját elektronikus könyvtár létrehozását is, hiszen tetszőleges ePub formátumban készült könyv helyezhető az alkalmazás polcaira, így a világhálón elérhető magyar tartalmat is rendezni lehet az applikáció segítségével. A felhasználó olvasás közben kedvenc részeit kiemelheti, és megjegyzéseket is fűzhet hozzájuk. Ha már elég nagy a könyvtár, akkor pedig címkék segítségével csoportosíthatók, rendezhetők a könyvek. A program 540 forintba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr475049503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása