level10m1.jpgAz egér két fő részből ál, úgymint a fej, tor, potroh... khmmm, illetve két különálló szegmensből, az egyik az alja a a másik kitalálható. A két rész távolsága és dőlésszöge állítható, így abszolút tenyérbemászóra lehet állítani az eszközt. A kettő rész közötti légtér a hűtést szolgálja, ezt javítja a tervezők szándéka szerint a fenn, középen található rácsozat.

Természetesen programozható az egér, mások mellett öt játékprofilt képes tárolni. Az eszköz belső világításának színei is programozhatóak, hét szín között lehet választani.

A Level 10 M alumíniumból készült, ha már repülőt lehet gyártani ebből a fémből, akkor egeret is -- gondolhatták a tervezők, és milyen igazuk volt! Egy elbukott játék után gyakori, hogy az egeret töréstesztnek vetik alá: na ez nem fogja olyan könnyen megadni magát, mint műanyag tesói.

level10m2.jpgAz eszköz felbontása 800 DPI-tól egészen 8200-ig növelhető néhány lépésben, és az aktuális felbontást az egér tetején lévő ledsor folyamatosan kijelzi.

level10.jpgAz egérhez a dizájnerek, illetve a a BMW leányvállalatának, a BMW DesignWorks USA-nek a tervezői egy számítógépházat is terveztek (vagy fordítva, de nem mindegy?), szemmel láthatóan illenek is egymáshoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr755081230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása