cardradio_crossslide_iphone.jpg
Christopher McNicholl
tervezte a külsejében mindenképp környezetbarát karton rádiót. A Card Radio 215x138x45 miliméter méretű, fél kiló alatti, 0,416 kilogramm tömegű.

A hajtogatott papírrádió nincs túlbonyolítva, Kívül egy hangoló és hangerőszabályozó gombon kívül csak a kihúzható antenna található. Az újrahasznosított papírból egyszerű és tömör készüléket alkotott a designer.

cardradio_crossslide_iphone4.jpgA dobozt saját magunk díszíthetjük, ha a spártai külsővel nem elégszünk meg. A hangot egy egy kilenc wattos hangszóró szolgáltatja.

cardradio_crossslide_iphone3.jpgAz FM adók műsorának élvezetén kívül a a beépített 3,5 mm-es audio jack csatlakozás lehetővé teszi, hogy csatlakoztasuk a rádióhoz az iPhone, iPad, vagy más zenelejátszó berendezésünket. A kézműves rádió az ára 41 dollár itt

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr685079433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása