gartner-firewall.gifA Check Point Software Technologies Ltd. a Gartner legutóbbi „Magic Quadrant for Enterprise Network Firewalls” jelentése a vezető vállalatok (leaders quadrant) közé sorolja. A Check Point 16-dik éve végez az ezen kategóriában vezető vállalatok között.

„Annak ellenére, hogy a Check Point az iparágban elsőként jelent meg a FireWall-1 és annak szabadalmazott csomagszűrő (stateful inspection) technológiájával, újabb, a Software Blade architektúrán alapuló innovációkkal jelentkezett, melyek rugalmas és egyszerű, az adott szervezet biztonsági igényei szerint, teljes mértékben testre szabható megoldásokat biztosítanak ügyfeleink számára” -- mondta Juliette Rizkallah, a Check Point marketing elnökhelyettese.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr825128658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása