A comb mindig kéznél van

2013.04.03. 00:22

1_4.jpgVannak szorult helyzetek, amikor a tapipadgyűlölők döntés elé kerülnek: egerészni, de hogyan? Ha próbáltál már, az öledben egy laptppal dolgozni, akkor tudod, a szűk keresztmetszet az egyenes felület. Mer' az vagy sörben, és még ki tudja miben úszik, vagy a kis klambó hányta le spenóttal, vagy olyan távolra esik, hogy minimális kényelemről még csak véletlenül sem lehet beszélni: a lényeg, hogy egerészeti célra szinte bizonyosan használhatatlan.

2_4.jpg

Pedig a láb mindig kéznél van, ugorhatott be a régi mondás Seunghoon Shinnek és Chang Seok Kimnek, két koreai dizájnernek, és seperc alatt megalkották az Arc Mouse-t. Az Arc Wireless Mouse azzal hódíthatja meg a laptophasználók népes táborát, hogy nem csak egyenes felületen, hanem görbén, például a felhasználó combján, egy karfán, a kád szélén is működik.
3_2.jpg
Sajnos még kereskedelmi forgalomban nem kapható, de ez csak idő kérdése.

Mínuszos.hu faktor: ++++-

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr185189973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuggoagy.hu · http://fuggoagy.hu 2013.04.03. 16:36:30

"Ha próbáltál már, az öledben egy laptoppal dolgozni, akkor tudod, a szűk keresztmetszet az egyenes felület."

erre való a babtábla!

ccvv 2013.04.04. 00:25:42

Egyrészt virtuálisnak néz ki, nemlétezőnek, másrészt egy hengerfelületen nemcsak mozgatni lenne fura, hanem elengedni is, ha épp kicsit oldalt van. Harmadrészt: hova is teszem a gépet? A másik combomra? Vagy az élénél szorongatom?
Az egész egy nagy hoax szerintem, nem tudom, hogy mért ér ez négy pluszt.
süti beállítások módosítása