win8.jpg

Nem rég zajlott le a Microsoft által meghirdetett „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” című videó pályázat, amelynek elnevezése, enyhén szólva is bugyuta. Erre tessék, megjött a magyarázat, mi adhatta az ötletet, az inspirációt:

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg azt a kiállítást, amit eleinte Mobile Meetingnek kereszteltünk el, de a portfólió bővítése miatt tavaly már Veletech néven ismerhettek meg a látogatók. Kicsiből indult, 2013-ban azonban reményeink szerint ez lesz az ország legnagyobb technológiai kiállítása, ahol a mobilkommunikáció, a hardver és az IT iparág legfontosabb, itthon is jelen levő gyártói és forgalmazói mutatják meg legújabb termékeiket a látogatóknak. A Veletech 2013 nem csupán egy kiállítás, hiszen számos izgalmas program is várja az érdeklődőket. Továbbra is valljuk, hogy ez a rendezvény elsősorban a felhasználók rendezvénye; az a célunk, hogy a technológia iránt fogékony érdeklődők mellett azok se érezzék magukat elveszettnek, akik csak most kóstolnak bele ebbe a szerteágazó és színes világba.

Megpróbáljuk kideríteni ki volt az eredeti "innovátor", mert félünk, lavinát indított el.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr615222268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása