Keresik az erotikus hackereket

2013.04.25. 21:04

erotikus_hacker.jpg

A 2012-es adatok alapján a hacker támadások által generált illegális bevételek volumene meghaladta a drogkereskedelemből származó jövedelmek összegét1. Nem véletlen, hogy az etikus hacker az egyik legjobban fizetett munkakör napjainkban -- áll a Kürt Zrt. közleményében.

Az nem ismert, hogy a pornó "ipar" jövedelmei hogyan viszonyulnak az informatikai alvilág bevételeihez, károkozásához, de gyanítható, hogy a magyar GDP eltörpül ezek mellett. Ha lenne olyan szakma, amit erotikus hackernek neveznek - és miért ne lehetne, hiszen a hackerek sincsenek fából -, akkor egészen biztos a csillagos ég sem határolná a pornovilág forgalmát.

Persze nincs is ilyen szakma, ahogy etikus hacker sincsen, vagy ahogy szűz kurva se nagyon van. Léteznek viszont it-biztonsági szakemberek, csak ez nem ilyan izgis, nem hangzik olyan "jól".

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr725247240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása