atom_anti.jpgMár számos szép többfunkciós szerszámot láttunk, de az ATOM multi tool simán vezeti a "kell"  kategóriát.


Az ATOM-mal egyszerűen válhatunk az iroda hősévé, szinte bármilyen apró javítást el lehet vele végezni. Ahogy a képeken látható, a kulcs alakú multi-tool ultra hordozható, bármely kulcstartón elfér, s mindezeken tool (éérted?! :) még szép is.

atom_key_1.jpg

Az okos eszköz életet menthet, hiszen ha egy sivatagban a szomjan halás előtti pillanatban találunk egy behűtött üveg sört, még a leglegyengültebbek is képesek a sörnyitóval lebirkózni a legmakacsabb söröskupakot. A hatlapfejű csavarkulcs készlet is nagy segítség lehet vészhelyzet esetén, nem beszélve a vonalzó készletről, a laposfejű csavarhúzó készletről, a Philips fejű csavarhúzó készletről sem.

atom_key_2.jpg

Hab a tortán, hogy a faék egyszerűségű szerkezet feszítővasat, hatszög meghajtót, szögmérőt, reszelőt is tartalmaz. A multifunkciós kis csoda kiváló minőségű rozsdamentes acélból, a vésetek pedig űrtechnológiával, lézerrel készülnek. A nélkülözhetetlen eszközt a Kickstarternél tíz dollárért kínálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr15338708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása