A Felelős videojáték nevű online portálon tesztek és kutatások, játékleírások és szakemberek véleménye segíti a szülőket, hogy jobban eligazodjanak a játékok világában.

felelős.jpg

A videojátékokról felelősen platform (felelosvideojatek.hu) alapvető küldetése, hogy felkészítse a szülőket és a fiatalokat a videojátékok felelős és tudatos használatára. Célja, hogy minél több megalapozott, elfogulatlan szakmai információt biztosítson arról, hogy melyek azok a videojátékok, amelyek fejlesztik a játékosok kreativitását, számítógépes készségeit, közösségi kapcsolatait és melyek nem ajánlottak bizonyos korosztályok számára – írja az MTI.

Amelyik szülő egy játékra rápillantva nem tudja eldönteni, hogy azzal szabad-e a csemetéjének játszania, az gyaníthatóan debil, annak ez az oldal sem fog tudni segíteni, hiszen valószínűleg funkcionális analfabéta. Van egy fogadásunk arra, hogy hamarosan az oldal támogatói között lesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, hiszen az NMHH-nak szívügye a felnövekvő generációk szellemi tisztaságának biztosítása. De ha tévedünk is, kérdés, hogy a domain tulajdonosa, a PlayON Magyarország Kft., amely társaság játékszoftverek forgalmazásával, lokalizációjával és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik vajon a saját maga által forgalmazott játékokat mind az ajánlott, avagy a gyermeki fejlődésre veszélyes játékok közé fogja-e sorolni?

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr845462301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása