parabola.jpgParabola antennára erősített kutyakonzerves dobozzal csatlakozott az internetre egy 24 éves kazincbarcikai férfi.

Egy internetszolgáltató tett bejelentést a rendőrségre, hogy az általuk üzemeltetett rendszert feltehetően valaki jogosulatlanul használja. Ugyanis több előfizető is jelezte, hogy gyakran egyáltalán nem tudnak csatlakozni az internetre.

A cég a rendőrséget segítette azzal, hogy a tolvaj lakókörnyezetét körülbelül be tudta határolni. A járőrökkel közösen vizsgálták meg a szakemberek az adott területet, ahol feltűnt a különös parabola antenna.

A rendőrök a házban 2013. szeptember 17-én tetten érték az ott lakó fiatal férfit, aki jogosulatlan belépéssel játszotta ki az információs rendszert. Az elkövető elismerte tettét, de elmondta, hogy ő azt gondolta csak lassítani fogja az előfizetők számára az internet hozzáférést, nem akarta őket kizárni tettével a rendszerből.

A Kazincbarcika Rendőrkapitányság, információs rendszer vagy adat megsértésének vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 24 éves H. Richárddal szemben -- írja a police.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr515530238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása