Sunyi áremelés a Telekomnál

2013.10.08. 21:35

domino.jpgA Magyar Telekom a Next díjcsomagok új tarifáinak bejelentéskor nem verte nagydobra, hogy több díjcsomagja, tarifája is drágul. (Az új dícsomagok letölthetőek innen.)

November 1-jétől ugyanis az egyes havidíjas díjcsomagokra vonatkozó havi díjak és percdíjak is változnak: többnyire nőnek. Egy-két forinttal nő a percdíja a MédiaMánia, a Kaméleon, a Mix, az Eco,  a Mozaik és a Mozaik díjcsomagokhoz tartozó extráknak. A Like díjcsomagnak és a Fun Aranytárskártyának mind a havi-, mind a percdíja növekszik. A Hello Holnap díjcsomagok havi díja is nő.

Mivel a díjmódosítások az Általános és Domino Üzletszabályzat 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek, azok akik következmény nélkül fel szeretnék bontani a szerződésüket, most módjuk van erre.

Mint korábban írtuk, enyhén szólva is kartellgyanús, hogy most már mind a három szolgáltató ugyanazt a szolgáltatást ugyanazon az áron kínálj, ezért megérdeklődtük a Gazdasági Versenyhivatalt, hogy folytatnak-e ez ügyben vizsgálódást. Ahogy választ kapunk közzé tesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr615557876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása