a.jpgA napokban piacra dobott okosbögre intelligenciája abban rejlik, hogy megmutatja mikor érdemes kedvenc italunkat meginni. Ahogy a képen látható, a bögre nincs túlbonyolítva (ámbár tökéletlen, alacsony IQ-jú testvéreihez képest azért mégis), a design áramvonalas, a füle pedig a gyártó szerint olyan kényelmes fogást biztosít, ami már önmagában is kiemeli a rokonai, a köcsögök sorából.


Egyébként az intelligenciát nem vitték tulzásba, igazából csak egy hatdigites hőmérsékletmérőt építettek a fülespohár testébe. A lényeg, hogy ma divatos okosnak lenni, és ez a kis alkalmatosság megmutatja, hogy mikor lehet biztonságosan, a száj megégetése nélkül fogyasztani a teát, vagy kávét.

További érdekesség, hogy a kijelzéshez használt energiát a ravasz kis szerkezet az italok hőjéből meríti, így soha nem kell a feltöltésével vacakolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr355558808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása