Ezt tudja a Link-OS

2013.11.28. 13:55

A Zebra új Link-OS környezete egyszerre kínál innovatív operációs rendszert, egy erőteljes szoftverfejlesztő csomagot és szoftveres applikációkat. Az ügyfél számára mindez azt jelenti, hogy a rendszer támogatja a különböző parancsnyelvek használatát, rugalmassága révén még könnyebb kezelhetőséget, egységes megjelenést és a felhő-alapú rendszerekhez történő szerves kapcsolódást biztosít.

Magyarul: A Zebra minden egyes nyomtatója gyártáskor egyedi azonosító számot kap. Egy új nyomtató legyártásakor a Zebra a “felhőben” is hozzárendel számára egy helyet. Amikor az ügyfél számára megtörténik a konfiguráció, akkor ez az információ is felkerül a felhőbeli helyre. A konfiguráció például az operációs rendszer verzió számát, a betűtípust vagy az előre elkészített címke formátumokat tartalmazhatja. Amikor a felhasználó bekapcsolja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a “felhővel” és automatikusan letölti onnan az új, specifikált konfigurációt. Mindez leegyszerűsíti a folyamatokat, időmegtakarítást eredményez és elősegíti, hogy a friss konfigurációk automatikusan azonnal rátöltődjenek az érintett nyomtatókra.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr365665550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása