okostelefon-javitas.jpgEgyre többen rendelnek egyenesen Kínából mobiltelefont, mert jóval olcsóbban juthatnak hozzá nem csak közepes minőségű, hanem egészen kiváló minőségű okostelefonhoz is. Az olcsóság ára, hogy ha meghibásodik a készülék, még a garanciális időn belül is hihetetlenül nehéz, körülményes a javíttatás, a garancián kívül pedig szinte lehetetlen, mert eddig nem volt kihez fordulni Magyarországon. Ez változik most meg a szervizünk megnyitásával -- jelentette ki Csernai Kata, Dual SIM szakértő, az szerviz ügyvezető igazgatója. Hozzátette, a kinaitelefonjavitas.hu oldal nem csak egyszerű tájékoztatást nyújt a szerviz által nyújtott lehetőségekről, de gyors díjkalkulációra is van lehetőség. 

A prémium kategóriás kínai okostelefonok semmivel sem rosszabbak, s nem romlanak el gyakrabban, mint az Európában jól ismert márkák telefonjai, igaz a 20-30 ezer forintos szürke importból származó kínai okostelefonokkal már több gond, meghibásodás fordulhat elő -- osztja meg tapasztalatait a kínai okostelefonokat forgalmazó dualsimsmartphones.hu webáruházat is üzemeltető cégvezető. Hozzátette, a szerviz elindítását is a webáruház látogatói inspirálták hozzászólásaikkal.

okostelefon-javitas_1.jpgA leggyakoribb hibajelenség, hogy a telefont nem lehet tölteni, illetve a törött kijelző. A töltési gond javítása általában néhány ezer forintból megoldható, a kijelző csere viszont jóval drágább, munkadíjjal együtt elérheti a 35-50 ezer forintot. Mivel az alacsonyabb árkategóriás kínai telefonok újonnan kerülnek ennyibe, ezeknél a készülékeknél többnyire nem érdemes kijelzőt cserélni. Gyakori kívánság még a szoftverfrissítés, illetve probléma, hogy a telefon "lefagy", újraindul. Ezek a jelenségek általában a ROM sérülése miatt történnek, amelyek a különféle rootolt ROM-ok telepítése, vagy a hozzá nem értő ROM telepítése okoz.

A kinaitelefonjavitas.hu háttérrendszere a szervizmunkát gyorsabbá, rugalmasabbá teszi, úgy alakították ki, hogy az előkalkulációtól és a hibabejelentéstől kezdve a teljes adminisztrációt automatizálták. A részletes árajánlattól kezdve a javítás folyamatának minden fontosabb lépéséről - például arról, hogy mikor lehet átvenni a javított készüléket-, e-mailban értesítést kap az ügyfél. Az oldal automatikusan számláz és lehetőséget nyújt a bankkártyás fizetésre is.

Készülék javítását öt munkanapra vállalják, ami a raktáron nem lévő alkatrészek beszerzésének idejével nőhet akár két-három héttel is. "Rengeteg gyártó készülékét használják Magyarországon, ezért nagyon nehéz megjósolni, hogy milyen speciális alkatrészeket érdemes raktáron tartanunk. Mivel gyakorlatilag senki más nem vállalja ezeknek a típusoknak a javítását, bízom benne, hogy ki fogják várni az ügyfelek az alkatrészek beszerzési idejét" -- jelentette ki a Dual SIM szakértő. Hozzátette, hozott alkatrészt nem használnak fel a javításhoz, mert az garanciális problémákhoz vezethet.

A bejegyzés trackback címe:

https://minuszos.blog.hu/api/trackback/id/tr47767596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása